Tinksi®

MÄT DIN VÄRLD ®

Vi vill föra den nya IoT-sensorteknologin närmare dig.
Läs mer och upptäck hurdana möjligheter våra tjänster kan erbjuda dig.

TJÄNSTER

Vad gör Tinksi®?

Tinksi är en liten och pigg varelse från en annan dimension som kallas Internet of Things, eller Sakernas internet. Hon har länge velat ge oss tillgång till sina superkrafter, men har väntat på att vår teknologi ska utvecklas. Nu kan man kontakta henne med en helt vanlig smarttelefon eller -enhet för att få tillgång till hennes fantastiska superkrafter. Med hjälp av Tinksi kan du göra vad som helst! Några exempel nedan.

Fukt-, temperatur- och rörelsevakt

Jonas var rädd att fuktigheten i hans fritidshus skulle bli för hög på grund av bristfällig ventilation. Läs hur Jonas löste problemet med hjälp av en Tinksi fukt-, temperatur- och rörelsevakt.

Fukt- och temperaturvakt

Emma oroade sig över hur hennes hästar mådde under de kalla vinterdagar och heta sommardagar som hon var tvungen att vara borta på arbetsresa. Läs hur Emma kan övervaka sina husdjur via mobilens skärm.

Tinksi gör allting enklare

Redo för användning

Du behöver inte skaffa någon separat internetanslutning, något nytt gränssnitt eller SIM-kort – det räcker med batterierna som levereras tillsammans med anordningen.

Tillgång till superkrafter

Sensorerna är färdigt installerade och klara för användning. Du installerar bara anordningen på rätt ställe, så får du tillgång till Tinksis superkrafter!

Håller dig uppdaterad

Du kan följa med vad som händer på platsen där anordningen finns i Tinksis mobilapplikation. Appen larmar om sensorn upptäcker avvikande värden.

Kontakta oss

Kontakta oss

Marko Tanninen

E-post

hei på suomiconnect dot fi

Telefon

+358 50 449 8686