Kosteus-, lämpötila- ja liikevahti

Juuso käy kesämökillään harvakseltaan, ja kosteusvauriot pelottivat, kun ei isoäidiltä perityssä torpassa niin kovin erikoista ilmanvaihtojärjestelmää ole.

Tinksi riensi apuun ja nyt Juusolla on perintötorpassaan kosteus-, lämpötila- ja liikevahti. Juuso näkee suoraan kännykästään mökin ilmankosteuden ja kaupan päälle vielä muutakin. Viime viikolla puhelin hälytti, kun kutsumaton mäyrä päätti alkaa rakentaa talviasuntoa Juuson mökin sisälle.

Kokemuksesta ilahtuneena Juuso hankki samanlaisen vekottimen myös veneeseen. Nyt kännykkä kertoo, kun on aika tyhjentää makeavesisäiliöt talveksi, ja jos vuotoja tulee, joko ylhäältä tai alhaalta, ilmankosteuden nousu saa puhelimen taskussa tärisemään. Ensimmäinen turvallisuushälytyskin tuli viime viikolla, kun naapuriveneen omistajan muistisairas ukki vahingossa kiipesi väärään veneeseen!

Kosteus- ja lämpötilavahti

Emmi on moderni etätyöläinen, jolla on kotipaikassaan hevosia, mehiläisiä ja kanoja, mutta arkityö vie pari kertaa viikossa toiseen kaupunkiin. Kotieläinten hyvinvointi on pitkillä ajomatkoilla aina mielessä. Varsinkin kesän kuumimpina ja talven kylmimpinä päivinä tuntui siltä, että pitäisi päästä varmistamaan eläinten olot keskellä päivääkin. Ratkaisu löytyi Tinksin ulkokäyttöön tarkoitetusta lämpötila- ja kosteusanturista. Nyt Emmi näkee suoraan kännykästään, mikä on tallin ja kanalan ilmankosteus ja lämpötila. Virran loppumistakaan ei tarvitse pelätä, sillä laitteen pariston kestoaika on jopa 10 vuotta!

Seurantalaitteet

Ei voi tietää mihin tuuli vei soutuveneen kun se oli vähän huonosti siihen puuhun kiinnitettynä ja Aila päätti lainata. Tai, voisiko? Entäs rakas karvainen kaveri? Olisi se miehesi tai muu, ei enään tarvitse miettiä missä kukin luuraa kun kiinnittää Tinksin kaulapantaan. Hyvin toimii myös esimerkiksi perämoottorin kuomun alle tai mönkijän penkin alle sujautettuna. 

Puutarhurin pikkuapulaiset

Kohta olisi TINKSI:llä apuvälineita vähentämään viherpeukkujen huoleja! Tulossa verkkokauppaan valikoima apuvälineitä esimerkiksi maan kosteuden mittaamista varten suunniteltuja antureita.