Tilaus- ja toimitusehdot

SuomiConnect säljer produkter till företagare och individer i Finland. Vi förbehåller oss rätten att ändra leveransvillkor och priser.

 

Kontakter för webbutik

SuomiConnect Oy
Tahvontie 4
50670 Otava, Finland
hei@suomiconnect.fi

Hur man beställer

Checkout är betalningsagenten för e-handel.

Kassa är en säker betalningsmetod för dig. Vi är ett betalningsinstitut som är licensierat av Finansinspektionen. Tjänsten underhålls av Checkout Finland Oy (FO-nummer 2196606-6) och Checkout Finland Oy är en del av OP Ryhmä.

Betalningsförmedlaren i Checkout vidarebefordrar din betalning till säljaren. Om ditt kontoutdrag eller kreditkortsräkning visar Checkout Finland Oy, har vi vidarebefordrat din betalning.

Leverans

Beställningar skickas på vardagar. Leveranstid från lager är vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Om de produkter som ska levereras är skräddarsydda är leveranstiden vanligtvis 1-3 veckor. Fraktkostnader kommer att bero på den valda leveransmetoden, eventuella ytterligare tjänster, ordningens vikt och storlek. Du ser leveranskostnaderna i kassan i onlinebutiken innan din beställning äntligen godkänns.

Om produkten går förlorad eller skadad under leveransen, måste du meddela onlinebutiken omedelbart, men inom 14 dagar. Paket som skadats under leveransen måste omedelbart meddelas det företag som ansvarar för leveransen.

Returer

Kunden för e-handel har en 14-dagars ersättnings- och returrätt enligt konsumentskyddslagen. Du har rätt att byta eller returnera några eller alla produkter i din beställning. Produkter som ska returneras eller bytas ut måste vara i originalförpackningen och i gott skick för försäljning. Om du vill returnera eller byta produkter, vänligen kontakta vår onlinebutik för instruktioner om retur. Ange ditt namn, kontaktinformation och kontonummer i återbetalningen för en eventuell återbetalning.

Avbokning av beställning, ansvarsansvar och klagomål

Du kan avbryta din beställning med skriftligt meddelande före leverans.

Onlinebutiken har ett lagstadgat ansvar för de sålda produkterna. Kontakta vår kundtjänst vid klagomål. Konsumenten har rätt att väcka tvister inför konsumenttviststyrelsen.