Fukt-, temperatur- och rörelsevakt

Jonas besöker sällan sitt fritidshus och var orolig för fuktskador, eftersom det i torpet, som han ärvt av sin mormor, inte finns något egentligt ventilationssystem.

Tinksi kom till undsättning och nu har Jonas en fukt, temperatur- och rörelsevakt på sitt ärvda torp. Jonas kan se luftfuktigheten i huset direkt i sin mobil, och dessutom en del annat på köpet. Förra veckan larmade telefonen, då en ovälkommen gäst i form av en grävling hade beslutat sig för att bygga sitt vinteride inne i stugan. 

Nöjd över denna erfarenhet skaffade Jonas en likadan manick till sin båt. Nu berättar mobilen för honom när det är dags att tömma sötvattentankarna till vintern, och om det uppstår läckage, antingen ovanifrån eller underifrån, får den höjda luftfuktigheten Jonas mobil att vibrera i fickan. Förra veckan kom också det första säkerhetslarmet, då farfar till grannbåtens ägare av misstag klev ner i fel båt!

Fukt- och temperaturvakt

Emma är en modern distansjobbare, som har hästar, bin och höns på sin gård, men som ett par gånger i veckan besöker en annan stad på grund av sitt dagarbete. Under de långa bilresorna funderar hon alltid på hur husdjuren mår. I synnerhet under heta sommardagar och kalla vinterdagar önskade hon att hon mitt under arbetsdagen kunde kontrollera hur djuren mår. Lösningen blev en Tinksi temperatur- och fuktvakt avsedd för utomhusbruk. Nu ser Emma luftfuktigheten och temperaturen i stallet och hönshuset direkt i sin mobil. Hon behöver inte ens vara rädd för att strömmen ska ta slut, eftersom batterierna i anordningen räcker i upp till 20 år!