Betalningsmetoder

 

Checkout är en säker betalningsmetod för dig. Vi är ett betalningsinstitut som är licensierat av Finansinspektionen. Tjänsten underhålls av Checkout Finland Oy (Business ID 2196606-6) och Checkout Finland Oy är en del av OP Financial Group.

Betalningsförmedlaren i Checkout vidarebefordrar din betalning till säljaren. Om ditt kontoutdrag eller kreditkortsräkning visar Checkout Finland Oy, har vi vidarebefordrat din betalning.

E-handel fungerar som marknadsförare för produkter och tjänster och som leverantör av produkter till en kund. E-handeln tar hand om de juridiska skyldigheterna relaterade till handeln samt andra självbestämda skyldigheter. Om du vill göra anspråk på eller returnera en produkt bör du kontakta onlinebutiken där produkten beställdes.

 

Bankbetalning

Du har tillgång till betalningsknappar i alla finska banker. Du kan betala med betalningsknapparna Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Min sparbank, kooperativa banken, POP-banken, sparbanken, S bank och Ålandsbanken. Checkout Finland Oy visas som betalningsmottagare på ditt kontoutdrag, vi vidarebefordrar din betalning till onlinehandlaren. Onlinebutiken leder dig direkt till din bank för att göra en säker betalning.

Checkout Finland erbjuder också möjligheten att betala via banköverföringsformulär.

 

Kreditkortsbetalning

Du kan betala online med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard och American Express. E-handelstjänsterna inkluderar Verified by Visa, MasterCard SecureCode och American Express SafeKey. Kassan visas på kortet som betalningsmottagare och vidarebefordrar betalningskortet som betalats av kunden direkt till handlaren. Kortbetalningar görs med ett säkert betalningsformulär och betalningskortsinformationen lagras inte i e-handelssystemen.

 

Mobil betalning

Mobil betalningsmetoder Pivo, MobilePay, Masterpass och Transfer är applikationsbaserade tjänster som gör att du kan betala för online-köp via banköverföring från ditt konto eller kortbetalning genom att acceptera betalning i den applikationen. Dessutom lyckas Pivo med överföringsöverföringar, vilket kan accepteras i alla applikationer som stöder överföringar.