MISSIO

Missio

Elämä ei ole reilua. Monilla ei ole yhtä hyvät lähtökohdat kuin meillä Suomessa. Hyvinvointivaltion edut, kuten ilmainen koulutus, ovat meille itsestäänselvyyksiä kuin puhdas juomavesi. Emme välttämättä käsitä sitä, että menestymisemme, yrittämisemme ja onnistuneet pyrkimyksemme eivät riipu ainoastaan meistä itsestämme. On helppo asettaa tavoitteet korkealle, kun perusasiat ovat kunnossa. Menestyminen on tehty helpoksi meille.

Siksi meillä on vastuu. On oikein, että käytämme kykyjämme, taitojamme ja innovaatioitamme niiden hyväksi, joilla kuluu enemmän aikaa läheistensä perustarpeista huolehtimiseen ja turvallisuuden varmistamiseen. Teknologialla on oikeudenmukaisen maailman rakentamisessa paljon annettavaa. Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu on taistelua heikoimmassa asemassa olevien puolesta. Toimivien verkkosovellusten saattaminen ihmisten ulottuville lisää mahdollisuuksia liiketoimintaan, tietoon, taitoon ja demokratiaan. SuomiConnect haluaa olla mukana luomassa maailmaa, jossa lähtökohdista riippumatta jokaisella on oikeus aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävään teknologiaan.

SuomiConnect Oy lahjoittaa 2,5 prosenttia kaikesta Tinksin tuotosta kehitysapuun Ugandaan sekä tukee paikallisten järvien kunnostamishankkeita.