MITEN

Miten Tinksi®

toimii

Osta Tinksi®-anturi verkkokaupasta. Tilaus sisältää käyttövalmiin anturin paristoineen, anturin 12 kuukauden käyttömaksut ja toimituksen.

Saat älypuhelimeesi viestin, josta saat ladattua Tinksin® Android- tai IPhone-sovelluksen.

Anturi kolahtaa postiluukkuusi ja on heti käyttövalmis.

LoRaWAN-verkko

 

TINKSI® hyödyntää radiotekniikkaa nimeltä LoRaWAN. LoRaWAN-verkko on tarkoitettu lähettämään pieniä määriä tietoa pitkien matkojen päähän käyttäen erittäin vähäistä määrää energiaa. Verkkoa pitkin voi lähettää täsmätietoja esimerkiksi lämpötilasta, kosteudesta tai GPS-sijainnista.

Suomessa on käytössä julkinen Digita Oy:n LoRaWAN-verkko. TINKSIn palvelut toimivat Digitan LoRaWAN-verkolla. Viereinen kuva havainnollistaa, miten anturitieto toimitetaan LoRaWANin kautta palvelun käyttäjälle.

LoRaWAN on tietoturvallinen verkko, jossa tietoliikenne on salattu kolmella tasolla.

Kuuluvuus

 

Karttakuva esittää arvion langattoman LoRaWAN-verkon kattavuudesta. Vaaleansininen väri on verkon peitto Tinksi®-anturin ollessa ulkotiloissa. Tummansininen väri on verkon peittoa Tinksi®-anturin ollessa sisätiloissa.

Digita Oy LoraWAN-verkolla on laaja kattavuus Suomessa ja Digita täydentää edelleen peittoa lisäämällä LoraWAN-verkon tukiasemia.

TINKSI® takuu: Jos epäilet verkon toimintaa alueellasi, voit huoletta tilata anturin ja kokeilla sen toimivuutta kohteessasi. Jos verkko ei toimi, voit palauttaa tuotteen ja saat rahasi takaisin. 🙂

Mobiiliapp IoT-antureiden keräämien mittatietojen tarkasteluun on saatavilla Android- ja IPhone-puhelimille.

 

IoT-LoRaWAN -verkon peittokartta