MITEN

Miten Tinksi®

toimii?

Osta Tinksi®-anturi verkkokaupasta. Tilaus sisältää käyttövalmiin anturin paristoineen, anturin 12 kuukauden käyttömaksut ja toimituksen.

Saat älypuhelimeesi viestin, josta saat ladattua Tinksin® Android- tai IPhone-sovelluksen.

Anturi kolahtaa postiluukkuusi ja on heti käyttövalmis.

LoRaWAN-verkko

 

TINKSI® hyödyntää tiedonsiirrossa radiotekniikkaa nimeltä LoRaWAN. LoRaWAN-verkko on tarkoitettu lähettämään pieniä määriä tietoa pitkien matkojen päähän pienellä energiankäytöllä. LoraWan-verkkoa pitkin voi lähettää täsmätietoja esimerkiksi lämpötilasta, kosteudesta tai GPS-sijainnista.

Suomessa on julkinen Digita Oy:n LoRaWAN-verkko, missä TINKSI IoT-palvelut toimivat. Viereinen kuva havainnollistaa, miten anturien mittaamat tiedot toimitetaan LoRaWANin kautta Tinksi-anturin käyttäjälle.

LoRaWAN on tietoturvallinen verkko, jossa tietoliikenne on salattu kolmella tasolla. Digitan LoraWan-verkko kattaa yli 99% Suomen pinta-alasta ulkosaaristosta Norjaan.

TINKSI®-app

Tinksi-mobiiliappilla näet superhelposti Tinksi-antureiden keräämät mittatiedot. App toimii Android- ja IPhone-puhelimilla. Käyttöoikeus maksuttomaan appiin tulee TINKSI®-laitteen mukana. Siistiä.

Kuuluvuus

Digitan langaton Lorawan-verkko kattaa yli 99% Suomen pinta-alasta. Verkon kuuluvuus vaihtelee käyttökohteittain.

Kuuluvuuskartassa on arvio LoRaWAN-verkon kattavuudesta. Vaaleansininen väri on verkon peitto Tinksi®-anturin ollessa ulkotiloissa. Tummansininen väri on verkon peitto Tinksi®-anturin ollessa sisätiloissa. 

Kokeile osoitetiedolla, mikä on arvio kuuluvuudelle haluamassasi käyttökohteessa.

 

TINKSI®-takuu

TINKSI®-ostoksella on tyytyväisyystakuu. Jos epäilet LoraWan-verkon kuuluvuutta alueellasi, voit huoletta tilata anturin ja kokeilla sen toimivuutta kohteessasi. Jos verkko ei toimi, voit palauttaa tuotteen ja saat rahasi takaisin. 

Tyytyväisyystakuu on voimassa 3kk ostohetkestä. IoT-laitteilla on valmistajakohtainen tuotetakuu.

 

 

Lorawan-kuuluvuuskartta